Forum počeo sa radom, n-joy
Jasno mi je o cemu pricas, naravno da ni nama ovo nije prvi forum, i bila je ideja da od samog starta bude deo sajta, medjutim mislili smo da cemo moci izdrzati samo sa komentarima, medjutim posto su se oni preoteli kontroli mislim da je forum ipak pametnija ideja.
Kazem jeste pocetak, uz malu razliku, sto je sada sajt vec razradjen pa postoji veci potencijal, nego kad bi pocinjali skorz od nule. Google je takodje na nivou (page rank 4) tako da je forum odmah vidljiv na netu.
Jos samo da stalne musterije za ove "diskusije" predju ovde, ne vidim nikakav razloga da ne predju. Naravno da nam odgovara da o odredjenoj temi u clanku diskutuju tamo, ali za druzenje i opusteniji razgovor (ali opet ne potpuno haotican), mislim da je forum bolje mesto.
Hvala ti na pomoci koju nudis,
cim bude dovoljno materijala, i planiramo da moderaciju prebacimo na clanove, pa neka kreiraju okruzenje kako njima odgovara.
Sto se tice brisanja komentara na prvoj strani - ispadosmo bauci, medjutim korisnici i oni ciji su komentari obrisani moraju biti svesni, da blog citaju i ozbiljni ljudi kao i predstavnici auto kompanija i apsolutno ne ostavlja utisak psovanje ili bezrazlozno blacenje kao i off topic privatni razgovori.
Da se razumemo takodje da sajt ne moze da postoji ni bez novcane podrske, pri tome ne mislimo da bismo ikada pisali nesto sto nije istina u korist neke marke, medjutim znaju se pravila koja se postuju na iole "ozbiljnim" sajtovima.
Takodje nam nije u interesu da se igramo milicije i da jurimo komentare, valjda je i korisnicima u interesu da se mi bavimo nasim poslom a to je ultra brzo i kvalitetno prenosenje vesti i infomacija, pa molimo za podrsku, jer svaki izgubljen minut na moderisanje mozda znaci kasnjenje neke infomacije. Hvala, autoblog.rs webteam